Proiect Social: Donează o carte pentru Biblioteca Stradală!

biblioteca-stradal-chisinauRecent la Chișinău a fost lansat proiectul Little Free Library (Biblioteca Stradală) de către Centrul ARTICO.

Librăria online Bestseller.md susține această inițiativă, contribuind cu donații de cărți. Totodată, dorim să implicăm clienții noștri să participe la dezvoltarea proiectului.

Te invităm să donezi o carte pentru Biblioteca Stradală!

Lectura este o pasiune, iar pasiunea se împarte.

Pentru a dona direct – Veniți la adresa: bd. Ștefan cel Mare, 169, mun. Chișinău, Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO, Cristina Palii (tel. 069-901-152)

Pentru a dona prin poștă – Expediați la adresa: bd. Ștefan cel Mare, 169, mun. Chișinău, MD-2004, Republica Moldova, Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO, Cristina Palii

Little Free Library (Biblioteca Stradală) este un proiect social, care are drept scop scoaterea cărţile de pe rafturi, din încăperi închise, pentru a le aduce mai aproape de oameni, a le face mai accesibile, dar şi pentru a promova lectura printre tineri.

Little FreeLibrary este o mişcare non-profit care a luat naştere în Statele Unite ale Americii, Hudson, Wisconsin. Acum această mişcare este prezentă în 19 ţări, inclusiv Republica Moldova. Proiectul este bazat pe principii cum sunt onoarea şi corectitudinea comunităţii.

Comentarii

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s