Descoperă-l pe Mario Casas, actorul din ecranizările romanelor „Trei metri deasupra cerului” și „Trei metri deasupra cerului. Te doresc”

mario-casas-en-moto-metros-sobre-el-cielo-23674748

La Editura Bestseller au apărut două cărți semnate de scriitorul italian Federico Moccia: romanul „Trei metri deasupra cerului” și continuarea acestuia „Te doresc”. Te invităm să afli mai multe despre actorul Mario Casas care a jucat rolul lui Step în ecranizările celor două cărți. 

Mario Casas este un actor spaniol devenit cunoscut pentru rolurile sale din „Trei metri deasupra cerului” și „Trei metri deasupra cerului. Te doresc”.

Născut în Coruna, Mario Casas împreună cu familia se mută la Barcelona în 1994. Inițial, Mario a dorit să devină polițist, pompier sau fotbalist, dar în final hotărăște să se facă actor și se înscrie la un colegiu de arte dramatice la vârsta de 17 ani.

Comandă romanul „Trei metri deasupra cerului” pe Libris.ro (Livrare Gratuită în România) sau Bestseller.md (Livrare în Moldova și Internațional).

A apărut în filmul „Summer Rain” în regia lui Antonio Banderas. Urmează și alte filme care-l fac cunoscut publicului spaniol, reușind să adune mii de admiratori printre adolescenți.

5Maria Valverde și Mario Casas în filmul „Tres metros sobre el cielo” (Spania, 2010)

În decembrie 2010, filmul lui Fernando Gonzalez Molina „Trei metri deasupra cerului” este difuzat în premieră în cinematografele din Spania. Efectul filmului este asemenea celui al unui tsunami. Actorul Mario Casas, care a jucat rolul lui Hache, un băiat impulsiv, rebel și dur, devine idolul adolescenților și al tinerilor. Unii chiar prevăd că în scurt timp va deveni la fel de popular ca Antonio Banderas. În primul weekend după premieră, filmul „Trei metri deasupra cerului” a reușit să adune încasări de 2,050,000 euro și 10,000,000 euro timp de o lună, devenind cel mai de succes film al anului 2010.

Citește romanul „Trei metri deasupra cerului” pe pagina de Wattpad a Editurii Bestseller.

Într-un interviu, Mario Casas a spus că în timpul filmărilor el și-a schimbat comportamentul și era la fel de agresiv și nepoliticos în viața reală ca și personajul Hache pe care-l interpreta, ceea ce a stârnit nemulțumirea apropiaților săi, dar care au înțeles că manierele sale erau de moment și doar îl ajutau să joace mai bine rolul.

În 2012 apare filmul „Trei metri deasupra cerului. Te doresc”, inspirat de cartea lui Federico Moccia, „Ho voglia di te”.

3

Comandă romanul „Te doresc” pe Libris.ro (Livrare Gratuită în România) sau Bestseller.md (Livrare în Moldova și Internațional).

Tânărul actor este deseori invitat în calitate de model la sesiunile foto ale unor cunoscute reviste mondene atât din Spania, cât și din SUA, cum ar fi Vanity Fair, Mustang, Ragazza sau Vanidid.

Despre viața lui personală se cunosc puține lucruri. Evident că după apariția filmului „Trei metri deasupra cerului” au circulat zvonuri că Mario Casas ar fi într-o relație cu Maria Valverde care a jucat rolul lui Babi. Câteva fotografii făcute de paparazzi au dus la confirmarea acestui fapt, creându-se impresia că una dintre cele mai frumoase actrițe spaniole a cucerit inima unui Romeo modern. Relația celor doi a durat din 2010 până în 2014.

În 2015 apare „Los 33”, filmat în Columbia și Chile, fiind cel de-al doilea film în limba engleză în care a jucat Casas. S-a mai filmat și în alte drame romantice sau comedii, luând și premii pentru rolurile jucate.

În această toamnă va fi lansat filmul istoric „El fotógrafo de Mauthausen”, bazat pe fapte reale, cu Mario Casas în rolul principal.

4Maria Valverde și Mario Casas în filmul „Tres metros sobre el cielo” (Spania, 2010)

La prima vedere, „Trei metri deasupra cerului” este o poveste simplă despre doi tineri din diferite categorii sociale. Potrivit regulilor mediului din care face parte, inocenta și ascultătoarea Babi n-ar trebui să-l întâlnească pe Step, care-și riscă viața în bătăi nesfârșite și-n curse ilegale în fiecare zi și-și pierde nopțile în cluburi dubioase, distrându-se cu fete întâlnite întâmplător. Oricum, viața e frumoasă pentru că nu respectă regulile create de oameni. Babi și Step se intersectează și trăiesc niște sentimente unice pe care nu oricine le poate avea. Dragostea lor nu este una care să-i țină cu picioarele pe pământ, dimpotrivă, e o dragoste care-i face să se simtă împreună trei metri deasupra cerului.

Image result for gin e stepClara Lago și Mario Casas în filmul „Tengo ganas de ti” (Spania, 2012)

În volumul „Te doresc”, partea a doua a romanului „Trei metri de asupra cerului”, Federico Moccia ne captivează cu un roman savuros care ne vorbește despre dorințe, dragoste și vise.

Citește primul capitol din romanul „Te doresc” pe pagina de Wattpad a Editurii Bestseller.

După ce a trăit doi ani la New York, Step revine la Roma. Amintirea marii sale iubiri, Babi l-a însoțit tot timpul și îi este frică de momentul când se va reîntâlni cu ea. Deodată, își dă seama că lucrurile s-au schimbat și puțin câte puțin va trebui să-și reconstruiască viața în Italia: să-și facă prieteni noi, să se angajeze, să înceapă o viață nouă…

Când o cunoaște pe Gin, o fată veselă și frumoasă, își dă seama că poate să se îndrăgostească din nou. Dar nu este ușor să o uite pe Babi, iar când o revede, simte că toată lumea lui se dezechilibrează… Merită să încerci să retrăiești o poveste de dragoste trecută sau e mai bine s-o uiți pentru totdeauna?

Comandă romanul „Te doresc” pe Libris.ro (Livrare Gratuită în România) sau Bestseller.md (Livrare în Moldova și Internațional).

Reclame

Comentarii

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s